Mustascher

Sveriges snyggaste mustasch har utsetts!

Idag avgjordes Mustaschkampens instagramtävling. Under hashtaggen #mustaschkampen2015 har ca 750 bidrag tävlat om titeln ”Sveriges snyggaste mustasch” samt ”skägg+mustasch”.

moustasche man

Titeln ”Sveriges snyggaste mustasch” går till @a_gentleman_and_his_moustache, med motiveringen: Han har lyckats med konststycket att odla en snygg och välformad mustasch som med rätt coaching kan gå långt i internationella sammanhang.

dino

Titeln ”Sveriges snyggaste skägg+mustasch” går till @dino_barkley, med motiveringen: Första pris går till en konstnärligt utförd framställning och ett skägg med stylad mustasch som skulle stå sig bra även i internationella sammanhang.

spindeln

Ett hedersomnämnande till @spindeln med motiveringen: Med ett stort mått av fantasi och leklust har han kreerat ett skägg som väcker uppmärksamhet och ett väl renderat hedersomnämnande.

jury

Årets eminenta jury består av huvuddomare Dan Sederowski, som har
internationell erfarenhet av skäggtävlingar, Stefan Jadefjrd, medlem i Svenska Mustaschföreningen, Max Skärlén, barberare på Stucklife Barber, Barber Big T, barberare på Royal Barbershop och Madame Heinz, Drag Queen.

Mustaschkampens instagramtävling är ett samarbete med Beardshop.se och Ratemybeard.se, och har marknadsförts i sociala medier under ”movember”. Syftet – förutom att kora snyggaste mustaschen – har varit att sprida information om Mustaschkampen och får män att engagera sig i insamlingen till Prostatacancerförbundet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s