Blandat

Nu är det över, tråkigt men sant! 

Nu är November månad över & julmånaden December är här. 

Måste säga att det har varit extrem kul att få jobba med Beardshop.se och skriva för movembercrew2015, lite oturligt att jag förlorade min telefon ett tag som gjorde att jag inte fick ut så många inlägg som jag skulle vilja. 

Men jag tänkte med detta inlägg avtäcka de sista produkterna som jag fått äran att testa och även passa på och tacka er alla som har läst mina inlägg och hjälp till att dela dom och även ett jättestort tack tillbaka er som köpte ett skäggkit ni är underbara med ett hjärta av guld.  

 Bluebeards Revenge Moustache Wax ett riktigt grymt Mustaschvax som doftar underbart. 99kr för en 20ml burk.

I beskrivningen står det att detta är ett hårt vax som behöver värmas upp genom att ha det i fickan eller värma upp lätt med en fön men jag måste säga att jag tycker det är relativt mjukt, räcker med att ta nageln eller en picker sedan värma upp mellan fingrarna. Doften från detta Mustaschvax är ett av de väldoftande vaxet jag någonsin provat. Dock så märker man att det är parfymerat, för slickar du dig om läpparna så får du den klassiska smaken av parfym i munnen vilket är det enda negativa jag kan hitta med denna produkt. Vore det inte för det hade betyget blivit 5/5 men jag ger betyget 

IMG_0371
  
Beard Junk By WaterClouds Beard Wash & Beard Pomade

Beard Wash: 189kr för 150ml 

Beard Pomade: 209kr för 100ml

Nu gott folk ska jag tala om för er att en ny favorit har hamnat hemma hos mig, jag är mycket för det ekologiska hemproducerade produkterna men WaterClouds har hittat en doft och en formula som är gudasänt. 

Doften från både schampot och pomaden är som en sommar äng för näsan, det är en fröjd att ställa sig i duschen och löddra in skägget med Beard Junk Beard Wash, skägget känns mjukt och fräscht efter duschen och håller sig mjukt väldigt länge, mitt skägg brukar bli väldigt torrt nu på vinterhalvåret men icke sa Nicke med Beard Junk beard wash håller det sig mjukt och friskt. 

Har även testat pomaden från samma tillverkare, och den är inte sämre den, doften är densamma som Beard Wash vilket är nog ärligt den bäst välluktande pomade/vax jag doftat på.

Pomaden håller ett bråkigt skägg på plats under hela dagen, och alla som får en kram av dig möts av den ljuva doften. 

Ja visst innehåller dessa produkter kanske lite mer kemikalier en de fina ekologiska produkterna där ute men det kvittar för mig när dom kemikalierna får mitt skägg att kännas bättre och friskare och även dofta så här härligt gott. 

Hittar tyvärr inte mustasch betyget jag är ute efter men både Beard Wash & Beard Pomade får 5/5 mustascher 

 Så med detta tackar jag för mig och önskar er alla en God Jul & Ett Gott Nytt År och återigen tusen tack för att ni följt mig under Movember 
Kärlek & Respekt till er ALLA 🎩〰👌🏻💙

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s