Blandat

All good things come to an end.

Då var det dags, dagen D är kommen! Jag ligger här i sista sekund och försöker att reflektera över vart ännu en månad tog vägen. Dock så stormas mitt minne av allt kul som hänt, de första dagarna då jag träffade Karin hos Andreas för att diskutera hur denna månaden skulle se ut, när jag såg min bild florera på NKs förstasida, hur människor i NK gallerian stannade och frågade vad vi sysslade med när det stod ett dussin skäggiga män och garvade samt kramades, kvällarna då jag smörjt in mig med olika oljor för att jämföra dem och gångerna då man testat en produkt och det enda som kom fram var ett leende från öra till öra! Ja, stunderna är många och alla är roliga.

Dock kryper en oro in, oron att så många vet så lite om just denna tråkiga sjukdom som drabbar så många runt omkring oss. Movember må för många enbart vara att spara mustaschen för man ser kul ut men bör egentligen vara en medalj vi bär för att visa vårt stöd, att vi aldrig glömmer alla bröder, fädrar, kollegor samt vänner som dagligen går förlorade till denna ondska.

Jag hoppas innerligen att ni under denna månad köpt ett av de grymma skägg eller mustaschkiten eller bara öppnat upp era plånböcker och donerat en summa för vi får aldrig glömma att det kan vara den där kronan som just du donerar som gör en stor skillnad i någons pappas liv.

Detta har varit fantastiskt, jag vill tacka alla er som valt att läsa mina inlägg och jag hoppas att ni tagit med er en bit av mig.

Stor och varm kram till er alla ni får

betyg5

av mig!

Smile for life and Beard out!

12243866_10153769489029433_1229514083_n

Kategorier:Blandat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s