Recensioner

Skäggoljor.

De var inte så länge sedan jag hade helskägg. Jag måste säga att jag saknar det en hel del, speciellt nu när vintern kommer. På den tiden visste jag inte om att det fanns skäggolja men om jag hade vetat det skulle jag lätt ha använt det.

Jag kan inte hitta någon direkt skillnad mellan dom jag har testat förutom doften. Det jag kan säga om alla oljor är att skägget blir klart mycket mjukare och lättare att sköta om. Vilket jag hade ganska stora problem med när jag bar skägg.

Beard Junk Beard Lubricant

IMG_5356

Min favorit bland dom vi har testat. En bra flaska på 50ml med en pump. Den kostar 229kr och Beardshop skänker 10kr till prostatacancerforskning. Doften är mild och doftar gott. Denna är klockren till den som har stort skägg.

betyg4plus[1]

Damn Good Soap Company Beard Oil Original

IMG_5415

En liten flaska på 15ml. Kostar 189kr. Den har en spa-doftande arom av bergamott och sandelträ, vilket funkar. Kanske lite för stark doft men klart godkänd.

movember crew recenserar produkter

Big Red Beard Oil Sampler – Factory

IMG_5413

Denna är perfekt för att ta med sig på flyget eller om man är osäker på om skäggolja är något för en. En liten flaska på 15ml och kostar 29kr. Doften påminner om ett spa-ställe som dom har i en lada. Inte riktigt en doft jag tycker är behaglig. Dock har dom sjuukt snygga kammar och annat. Dom måste ni kolla in i Beardshop.

movember crew recenserar produkter

//Spidey

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s