Recensioner

Beardilizer – Element Voyage

Beardilizer-Logo

Beardilizer är lite som skäggvårdsmärkenas Nike eller Adidas. Jag har sett att de marknadsför sig med lite ”skäggkändisar” från hela världen. Folk med anmärkningsvärda skägg och mustascher som utmärker sig på tävlingar. De har även kosttillskott i sitt sortiment. En vitamintablett som sägs främja skäggväxten.

12080610_1005385976179992_996682146_nJag har tidigare testat deras olja ”Musketeer”. Den hade en fantastisk doft av mysk. Den har jag använt flitigt då det är en väldigt maskulin men mjuk doft som passar bra ihop med andra dofter.

Nu har jag testat Element Voyage. Beskrivningen av doften säger att den ska vara manlig och träig. Det stämmer bra men den är helt olika de trädofter som andra oljor brukar ha. Denna är mer ”parfymig” och ganska svag. Jag tycker att den är väldigt bra. Den funkar – precis som Musketeer – ihop med andra dofter och man märker inte så mycket av den efter ett tag. Om man ska vara lite negativ så är doften en smula tråkig och det drar ner helhetsbetyget.

Oljan ligger en plastflaska på hela 75 ml med pump. Pumpfunktionen måste vara helt suverän för dem med helskägg då man kan pumpa ut enkelt i handen och gnida in i skägget. För mig som bara applicerar med fingertopparna i mustaschen känns den en smula klumpig. Pumpen är lite trög och man får ut ganska mycket vid varje tryck. Jag föredrar pipetter så jag bara kan droppa ut en droppe eller två på fingertoppen. Men som sagt, för den med helskägg är det ju supersmidigt.

Oljeblandningen innehåller en mängd fina oljor. Dessa har du här:

Marockansk arganolja: Stärker och skyddar skägg och hud.
Jamaikansk castorolja: Ger volym och stimulerar skäggväxten.
Australiansk eucalyptusolja: UIpfriskande och renande egenskaper.
Grekisk rosmarinolja: Skyddar hårsäckarna från orenheter och ger UV-skydd.
Italiensk druvkärneolja: Återfuktar huden, skyddar mot utslag och ger lyster.
Grekisk olivolja: Rik på Vitamin E och K, som ger huden ett friskt utseende.
Jojobaolja: Skyddar från skadliga UV-strålar, minskar hudirritationer och mjukar upp skäggstråna.
Sojafröolja: Rik på vitamin A, D och E, som återupplivar huden och ger en tätare och tjockare skäggväxt.

IMG_1441

Oljan är lagom tjock och ger bra glans men går ändå in bra i skägget och mjukar upp. Jag gillar Beardilizer och trots att doften kanske inte ger någon större kick så fungerar oljan utmärkt. Den generösa mängden och priset 229:- är ett stort plus.

IMG_0371

Kategorier:Recensioner

Märkt som:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s