Blandat

Treat yourself.

And then friday came along.

Efter en extremt tung vecka så kändes det skönt att bara ha en mysig afton med mig och mitt skägg. Det är sjukt enkelt att bara glömma av sig själv när det händer för mycket runt omkring en. En vecka med sena kvällar på jobbet men mitt i mörkret får man sig en glimps av ljus som ändrade min vardagen litegrann.

Ikväll så var det välbehövligt att vårda ett skägg som inte fått sig ett rejält skrubb på hela veckan! Jag vände mig till min goda vän från Damn Good Soap Company nämligen deras magiska Beard Soap. Har nog funnit mig en liten vän för livet i det företaget. Deras tvål är något unikt och som spelar i en unik liga. Har du aldrig testat den så är det något jag skulle rekommendera till alla som har någon form av behåring i ansiktet. Det är nämligen så att när man löddrar upp tvålen så har man nämligen inte så stort hopp för denna tvål men så fort händerna masserar sig in i skägget så kommer de vita mjuka bubblorna fram. Lukten fyller upp i näsan och gör det väldigt svårt att låta bli att göra det EN GÅNG TILL!!!

Damn good soap

movember crew recenserar produkter

Nackdelen var dock att skägget blev lite torrt men det botade jag med en annan lite vän från mina fina vänner på Beardshop nämligen The Bearded Man Company – Second Intensive Conditioner. Det gjorde verkligen skägget mjukare och finare igen. En produkt som fungerade utmärkt att få tillbaka mjukheten i skägget efter att tvålen gjort det lite torrt. Jag gillar hur man enkelt med lite produkter får tillbaka skägget till som nytt och själen mår bättre.

the_bearded_man_company_60_second_intensive_conditioner
betyg4[2]

Skvätt av den skäggiga björnens olja i skägget och man är en man igen!

Så UNNA ER!! Livet är för kort för att gå runt med ett torrt och smutsigt skägg, trust me!

 

 

 

Kategorier:Blandat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s