Blandat

Jag har inte gett upp…

me3
än om det var längesedan jag bloggade.

Livet tar sina turer och denna Movember-månad har starkt påmint mig om mäns psykiska och fysiska ohälsa.

För min egen del har jag varit enormt trött och sliten och kulmen av detta nåddes när jag fick beskedet om att min far gått bort efter en längre tids sjukdom. Vi var inte nära och jag miste honom för länge länge sedan men jag hamnade mitt i ett dödsbo med mycket känslor och praktiska ting.

Därför försvann jag härifrån ett par veckor, men jag är nu tillbaka och ska försöka hinna ifatt dessa de sista dagarna av Movember.

 

Ni har väl inte missat skägg och mustasch-kitten från Beardshop.se eller Grooming.se, det finns fortfarande kit kvar och forskningen om prostatacancer behöver varenda öre som går att samla in. När du köper ett Skäggkit går 150:- direkt prostatacancerförbundet och mustaschkampen och om du köper ett mustaschkit skänks 125:-

Ett kit räddar liv som så många med mig sagt här och jag hoppas att många kommer behålla sin ansiktsbehåring även efter Movember och inser att man inte klarar sig utan ett kit. Så passa på, visa ditt engagemang och ta hand om ditt skägg / din mustasch på köpet!

beard-kit
Jag tycker kittet är värt varenda öre, det innehåller precis det som behövs för att komma igång med att vårda ditt skägg. Har du inte testat skäggprodukter förut är det här du ska starta.

Kittet innehåller:

Hermod Travel Beard Brush:
Borste med svinborst gjord i päronträ, efter att ha testat skäggborste med svinborst började jag även använda svinborst-borste till mitt långa hår. Borsten är enormt skonsam och ger både skägg och hår en mjuk och fin lyster.

Recipe for men Beard Elixir (25 ml)
En bra skäggolja med diskret doft av citron,

The Bearded Man Company Beard Balm (30 g)
även denna har en doft av citrus utan att bli för mycket.
Med beardbalm kan du styla skägget samtidigt som det ger näring åt skägget. För min egen del har jag nog något för långt och tunt skägg i topparna för att stylingen ska hålla ihop en hel dag.

Stern Moustache Wax (8 ml)
Denna har jag inte testat än, luktar dock riktigt gott.
Jag ska ge den här mustaschen en omgång en dag och återkomma med ett betyg.

Skägg- & mustaschsax i rostfritt stål
Saxen håller en fantastisk kvalitet, den är liten men känns gedigen.
Vi pratar om samma kvalité som på de saxar jag använder när jag binder flugor;)

Moustache Wax Picker
Picker eller plektrum, same same… bra verktyg för att ta upp beardbalm eller vax från burkarna.

Blå Mustaschen
Viktigaste av allt, visa att du bryr dig och är en del i arbetet med att göra skillnad.

Kategorier:Blandat

4 svar »

  1. Jag beklagar verkligen din fars bortgång. Även om man glidit ifrån varandra tidigare i livet så kan jag förstå att det blir känslosamt ändå när det definitiva slutet kom. Ta hand om dig och var stark! Bra recension också!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s