Blandat

Roligt med mustaschen!

Ni tänker säkert ”Vadå, roligt med mustaschen? Hur då? Är den inte bara där för att vara snygg?” Nä ni, den är inte bara där för att vara snygg. Det finns massa saker man kan göra med den. Här kommer några tips om vad man kan göra med en och några mustaschlekar.

Om någon säger t.ex. ”Ser du dåligt eller?” Då brukar jag säga ”Oj förlåt. Jag glömde sätta på mig mustaschögonen.”
  
Eller varför inte flagga när man går en landskamp?

  
Det är ganska lätt att klä ut sig på halloween. 

  
Och snart är det ju jul. Så varför inte skicka ett julkort med en snygg mustaschgran på?

  
Som jag har skrivit tidigare så är man gaaaanska populär bl.a hos kattungarna på Katthemmet.

  
Sen finns det en del spel där man kan använda stachen i. Tyvärr kan man inte vara med själv i dessa spel men det är roligt när man blir center of attention, om man säger så.

Vi har biljard, där spelarna slipper använda ena handen i spelet och kan utnyttja den andra handen med att dricka öl. Syns tyvärr inte på bilden. Det tråkiga dock är att man får otroligt ont i ryggen efter ett tag och man kan själv inte dricka öl. Men det positiva är att man inte blir så kissnödig, för dom blir så otroligt sura när man springer på toan. 

  
Sen har vi mustaschbasket. Man gör en liten knut så mustaschen bildar en baskkorg. Vi körde i ca en timme med en riktig basketboll. Men det var ingen som gjorde mål trots att några dessutom försökte dunka den. Och jag fick ganska ont i huvudet. Så dom bytte tillslut till små pappersbitar men det gav dom upp ganska snabbt för dom tyckte det var roligare med en riktigt basketboll. Så vi körde en timme till med basketbollen. Nu när jag tänker efter så kanske det inte finns så många roliga mustaschlekar.

  
Men här är iaf mitt bidrag till Mustaschkampens instagramtävling. Ta ett kort på ditt skägg eller din mustasch. Ladda upp den på Instagram. Tagga #mustaschkampen2015, @beardshopse och @ratemybeardse. Så är ni med också.

   

Most Stache!

/Spidey

Kategorier:Blandat

Märkt som:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s