Recensioner

Framhäv din fåfänga och rädda liv

FullSizeRender-7

Människan är fåfäng. Det är fakta. Och visst kan det visa sig på olika sätt och i olika grader men sedan urminnes tider har vi människor levt på att lyfta fram det bästa hos oss själva som individer. Att ha en vacker insida är förmodligen viktigast i längden men det vi fokuserar på och går ohört långt för att kunna uppnå är den snygga fasaden. Vi går helt enkelt igång på att framhäva våra vackraste och mest välutvecklade sidor och kan vi så drar vi givetvis nytta av det. Det är inget konstigt med det, det ligger i vårt DNA. Ibland går det till överdrift men har man en vältränad kropp vill man gärna visa upp den. Kan man drunkna i dina himmelsblå ögon vill du givetvis att så många som möjligt trillar i och förfogar någon över ett par knivskarpa kindben vore det nästan kriminellt att inte se till att de alltid är i centrum.

Det spelar ingen roll om du är man eller kvinna, alla vill vi bli sedda och bekräftade. I dagens samhälle med en teknikplattform som tillåter oss att ständigt bli sedda och hörda i diverse sociala medier är det extra tydligt. Ju fler likes, desto bättre självförtroende. Eller ja, det inbillar vi oss i alla fall. I själva verket är det väl snarare en stressfaktor som alltid ligger över oss och som till sist också blir vårt fall. En kapplöpning, en strid, en kamp mot klockan och virtuella motståndare. Det gäller att alltid överträffa sin nästa och det spelar ingen roll om det är en nära familjemedlem eller någon du pratat med en gång på en förfest och som sedan skickade en friend request på Fejjan. Det är viktigt att vinna bekräftelsekampen och att sticka ut men inte för mycket. Du skall synas men det får inte bli för uppenbart. Jaha, och varför raljerar jag om det här nu då undrar säkert vän av ordning. Jo, jag har testat mustaschfärg! Jag kunde valt en blond, röd eller svart men ville vara mer mainstream. Jag ville framhäva mitt mustascharbete, vinna mark från mina mustaschkombattanter och skapa mig en mer dominant ansiktsbehåring men jag ville samtidigt att det skulle se så naturligt ut som möjligt, därför valde jag en mellanbrun nyans.

FullSizeRender-8

Just for Men Skäggfärg fungerar i grund och botten som hårtoning. Du pröjsar en dryg hunka och får en pappkartong med plasthandskar, en appliceringsborste, två tuber och ett blandningstråg. På med oömma kläder och skrid till verket. En gammal tisha med namnet på ett obskyrt rockband du såg på Arvikafestivalen -94  är mer lämpad för ändamålet än en vit kostym. Dra sedan på plasthandskarna och fyll blandningstråget med en sträng färg och en likvärdig sträng s.k. developer. Blanda till en jämn gegga med handtaget på borsten. Vänd därefter nämnda borste, kleta på krämen och borsta snabbt mustaschen uppifrån och ner. Täck hela mustaschen och låt torka i fem minuter. Ju längre du låter krämen torka desto mörkare resultat. Hoppa in i duschen och skölj ordentligt. Avsluta med en skön ansiktsrengöring för att få bort eventuella färgrester.

FullSizeRender-9

 

IMG_2842

 

FullSizeRender-11

Voilà! Bara så där. Nu har du snabbt, lätt och på ett ytterst kostnadseffektivt vis trollat bort eventuella gråa hår och framhävt det bästa du har i Movember, mustaschen. Och ja, som namnet avslöjar går det precis lika bra att använda Just for Men Skäggfärg även på skägg, det vore ju märkligt annars.

Nej gott folk. Bättre än så här blir det faktiskt inte. Det är toppbetyg som gäller. Produkten finns i ett gäng olika färger så det är bara att leta upp din nyans eller varför inte gå emot mainstreamströmmen och välja ut något mer crazy ur färgskalan och rocka arslet av dina medmänniskor. Ju fler färger du köper, desto mer pengar får Prostatacancerförbundet till forskning kring denna otäcka farsot som ständigt kräver nya människoliv så färga på ni också!

betyg5

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s