Blandat

Jag tar mustaschkampen till nästa nivå!

Eller iallafall mustaschen!!!

Det har gått nästan ett år sedan jag testade göra något speciellt med min mustasch, mest för att jag tycker det varit svårt att applicera vax eller spray med en bra stadga. Sist jag testade det var under jul förra året, och jag tyckte jag fick till en fin mustasch, sen vet jag att det växt ganska bra senaste tiden. Förra julen såg den iallafall ut som på bilden här nedan!

DSC_8879

Jag fick för mig att jag skulle testa använda mig utav Stern’s mustaschvax, som för övrigt följer med Skägg- och Mustaschkiten. Snacka om att jag blev mäkta förvånad över hur bra den var. Jag var lite skeptisk med tanke på att det är en typ av kräm/gelé, och inte ett stenhårt vanligt mustaschvax.

Jag tog ganska mycket för att vara på den säkra sidan, och döm om min förvåning när min mustasch står rakt upp och rakt ut som i givakt. Stenhård och ståtlig! Det gav en hel del skratt hemma, och jag tog även den med ut på en testtur bort till 7 eleven på hörnet. Dock var det ingen ute i kylan, så jag fick inte riktigt visa upp den… Den såg iallafall ut såhär, och den mätte 30 cm från topp till topp!

IMG_9841

Efter ett par timmar började dock mustaschen börja spreta lite igen, men det löste sig snabbt genom att applicera lite mer Stern mustaschvax.

Innan sänggång så tvättade jag ur den lite snabbt med varmt vatten och skäggtvål, det gick hur lätt som helst. Spelade också in en liten film som ni kan se nedan, tyckte den blev lite rolig!

Kan väl säga såhär, att Stern’s mustaschvax kommer användas flitigt framöver, och det är riktigt bra. Jag har hört att många klagat på en lite start och nästan frän doft, men det var inget jag upplevde. Om inte annat så är en tub jäkligt billig, och en rolig grej att testa. Det är nästan så att jag vill utmana alla till att skaffa en tub Stern Mustaschvax och göra sin bästa kreation, lägga upp en bild och tagga mig på Instagram (@freeradical666). Jag vill se era #SternStaches

Kategorier:Blandat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s