Blandat

Historien fortsätter

Jag tänkte fortsätta mustaschens historia idag, men kom på att jag nog borde komma med några ord till förmån för vår sponsor först.

SÅ SE FÖR JÖSSE NAMN TILL ATT KÖPA PÅ ER SKÄGG OCH MUSTASCHKIT FRÅN BEARDSHOP, NI HJÄLPER JU TILL ATT HITTA BOTEMEDEL MOT PROSTATA OCH TESTIKELCANCER DESSUTOM BLIR NI SKITSNYGGA MED HJÄLP AV ALLA FANTASTISKA SKÖNHETSMEDEL I FÖRPACKNINGARNA.

Så med det sagt går vi vidare i historien. Mustaschen fick åka på VM-tävling till Schömberg i Tyskland 2001, dessvärre gick kameran sönder på väg dit så det var bara att kasta in handduken och öppna en öl till. Istället fick både mustaschen och följeslagaren Canon åka till Carson City i Nevada för att tävla i de första VM-tävlingarna på amerikansk mark. På amerikanskt vis så var det en extra stor

välkomstfest, eftersom det dessutom var Halloween så skulle vi klä ut oss till små monster, mustaschens kompis Rod klädde ut sig till vampyr och gjorde succé, drack Bloody Mary hela kvällen. Tävlingarna gick till såsom brukligt är i Europa, men för många amerikaner var det första gången de tävlade så de var lätta förvirrade. Efter denna tävling tillkom dessutom en ny regel, om att man bara får ha naturliga färger i mustaschen, min mustasch hade nämligen bestämt sig för att vara extra svensk och färgade sig gul och blå, det gick väl så där resultatmässigt, men kul var det.

20151124_Dan_Sederowsky_4801Här ser man den blå/gula mustaschen, strax bakom Mrs Washington 2003. Nästa gång åker mustaschen till Tyskland igen, men då är det stora saker på gång….

Avslutar med en inspirationsbild igen, låt det växa…

IMG_3487

 

Kategorier:Blandat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s