Blandat

Sax inget för mig, men kanske?

Tjenixen, först och främst får jag be om ursäkt för att det blivit lite kalt med inlägg från min sida! 

Jag tappade juh min nya telefon i marken så displayen sprack så jag väntar på en ny och mesans jag väntar får jag jag nöja mig med en android från stenåldern som inte ens kan ladda ner appar. Och jag själv som har iPhone och allt sparat via iCloud har för tillfället förlorat alla mina bilder som jag tagit på produkterna. Så detta inlägg får vara utan bilder. Kan bjuda på en eller två på mig istället 😉 

Åter till vad detta skulle handla om, vi fick juh med en sax i skäggkitet och ska jag vara helt ärlig så använder inte jag sax utan jag går till en barberare om jag vill fixa till något, jag är rädd att klippa fel så allt blir galet så lämnar det till proffsen istället. Men just du kanske gillar att pilla lite själv och rätta till ojämna hårstrån då är detta saxen för dig hermod beard & Moustache scissor kostar 99kr på Beardshop men den medföljer i mustaschkampens skäggkit som räddar liv så skulle rekommendera er att köpa den istället där 25%, hela 150kr går till prostatacancerförbundet.

Tänkte bjuda på två bilder på mitt gudomliga skägg 😉 haha! Håll till godo. 

  
Blå Mustaschen ni ser på kragen går att köpa på Beardshop.se men medföljer även den i mustaschkampens skäggkit. Fotograf är Jessica Wikström.

  
Här stoltserar jag med Bearded Villains flaggan som var på besök i Sverige men är nu på väg till det Italienska Chaptert. Fotograf Jessica Wikström även här. 

På återseende!

Kärlek och respekt 🎩〰👌🏻💙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s