Blandat

Att vara ett ansikte utåt

12093285_1197378150278909_2012559719_n

Känslan av att se sig själv på förpackningar är rätt roligt, smickrande och lite läskigt. 

Som ni kanske sett så pryder mitt ansikte de väldigt fina och exklusiva skäggkiten som säljs under november och Mustaschkampen, till förmån för Prostatacancerförbundet. Idén kom från Karin på Beardshop, om att vi borde göra något riktigt bra och samla in pengar till välgörenhet. Det tog inte många sekunder innan jag sa ”ja”, att göra saker för andra är något jag brinner för och tycker är fruktansvärt givande.

Anledningen till att det var Prostatacancerförbundet som blev vårt mål var ju självklart eftersom det är ”Movember”, då man ska spara skägg och mustasch för att visa sitt stöd och samla in pengar till forskningen, men också för att vi fick så bra samarbete med dem under World Beard Day i september.

World Beard Day är förövrigt ett återkommande evenemang för oss, då vi fått den officiella Svenska World Beard Day utav skaparna. Det känns väldigt bra och vi är väldigt stolta över det, och samtidigt ser vi en möjlighet att göra det ännu bättre nästa år, ännu större och ännu skäggigare. Du kommer väl?

IMG_9835Tillbaka till kiten. Jag var förbi NK i Stockholm i helgen, och där såg jag staplarna med skägg- och mustaschkit stå uppradade, folk som plockade upp dem, läste och tittade, fantastiskt roligt. Och att se sig själv var minst sagt lite kittlande. Jag har ett förflutet med social fobi och pluggade 3 år i gymnasiet hemifrån, jag kunde knappt gå utanför dörren utan bryta ihop och få panik. Nu bor jag i Sveriges största stad, syns i media och är väldigt social, hela den tiden med social fobi är som bortblåst, och det har jag skägget att tacka för. Jag skrev faktiskt ett lite längre inlägg om det på Ratemybeard.se, fast på Engelska, så har du lust, så får du gärna läsa det! 🙂

Nu börjar vi veckan och måndagen med en kopp kaffe och blickar framåt, glöm bara inte att köpa ett skägg- eller mustaschkit, de säljs bara i November.

Kategorier:Blandat

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s