Blandat

The winter is coming!

Det kan inte ha undgått någon hur kallt de börjar bli på mornarna samt denna kyla som tar sig in under jackan och in i själen. Detta blir min första hela vinter med detta barr och har redan märkt att det blir torrare och torrare så jag har satt upp ett litet underhållsschema som jag tänkte testa och tänkte att jag delar med mig av det till er.

Jag kommer utföra detta varje dag och jag vet att vissa kan vara lite restriktiva med att schamponera skägget varje dag så jag kommer varva det med att tvätta med tvål för att vara lite förebyggande, har dock ingen aning ifall det är så dåligt med att schamponera varje dag så har du bättre koll skriv gärna en kommentar och sprid din kunskap!

I morse började jag dagen med att tvätta skägget med Damn good soap, jag fuktar upp tvålen med ljummet vatten och såg till att jag fick till ett bra lödder i händerna sedan masserade jag in det och kan inte annat än gilla den friska och enkla lukten av trä samt en touch of bergamott. Detta är en produkt som jag känner kommer hålla väldigt länge. Helt klart ett måste i varje mans ägo.

Damn good soap

Betyg: IMG_0371

Jag har ju lyckats bli lite av en horder av produkter och detta har lett till att jag har ett dilemma i stort sett varje dag när det gäller bestämma olja, men idag blev det Beabeardilizer-beard-oil-jelly-beard-75-mlrdilizer Beard Oil Jelly Beard och som du förmodligen gissat så luktar den JELLY BEANS!! Inte nog med att den är 75ml så luktar den godis! Den är enkel att applicera och jag fick lukta på den när min vän Andreas på Ratemybeard hade med sig ett prov och jag fastnade direkt och kort där efter kunde jag inte låta bli att köpa en. Det roliga med Beardilizer är att trotts deras unika lukter så har dom otroligt bra grundprodukter vilket gör att när man läser om dem så märker man att de blandar in en hel del grundoljor för att täcka alla olika typer av hy samtidigt som skägget får den näring den behöver. Helt klart ett märke att ge en chans om ni inte varit i farten ännu.

Betyg: betyg4plus[1]

Sedan ser jag till att borsta det med en gedigen svinborste från Beardilizer samt ta mig till jobbet. Väl på jobbet så borstar jag ut skägget igen, applicerar olja och låter det vila. Idag avstår jag från Beard balm men har The Bearded Man Company – Sicilian Lemon som luktar semester som jag gärna vill smeta in skägget med…. Får väl se hur länge jag kan hålla mig
😉

Beard Out!

Kategorier:Blandat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s