Recensioner

The Bearded Man Co

  
Vill ni lukta som en citron från Sicilien? Då är TBMC beard balm något för er, det är mjukt och lättarbetat. Och vet ni vad det finns med i skäggkitet från Beardshop.se så passa på att stöd mustaschkampen och köp ett kit. Hela 25% procent av beloppet går direkt till mustaschkampen och prostatacancerförbundet.

Jag har juh tjatat om detta hur många gånger som helst så börjar tröttna lite på mig själv 🙂 men citrus dofter är inte min favorit så känns lite som att berätta något positivt om något man ogillar, det skär sig lite tycker jag. Men om man bortser från doften så är The Bearded Man Co beard balm riktigt bra, det håller bra stadga i skägget, lätt att arbeta ut och skägget känns fräscht och friskt och Ger en schysst glans. 

Det enda minuset för mig är citrus doften annars ett riktigt fint balm som är prisvärt och det positiva är att det finns mängder av dofter att välja emellan. 

Betyg:

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s