Blandat

En dag med blandade känslor.

Ja som det säkerligen inte går att undgå så skedde förfärliga händelser igår som fick oss alla att stanna upp och ge en extra tanke åt de drabbade och deras familjer, våra tankar går ut till er alla!

IMG_3034

Idag har varit en intressant och kul dag, den började med ett tungt vaknande efter vad som varit en intressant men extremt hektisk vecka. En sån där vecka man tycker är rolig när man är i den men efter verkligen känner att man inte är 20 längre.
En sjukt lärorik konferens ägde rum Torsdag – Fredag där cheferna var sjukt imponerade hur mycket mitt skägg växt och hur fint de var, självklart nämnde de även att de varit inne och kollat på inläggen som gjorts och skrattat och tyckt de va intressant en Ljusdesigner med sinne för skägg helt enkelt 😉

12247886_10208857038370202_6405153477839850000_o

Turen för mig var faktiskt att jag hade glömt packa mina skäggprodukter när vi åkte ut och ja genuint trött var jag när jag satt på bussen ut, mitt jädra minne hade svikit mig igen men som i en film när jag packade upp ryggsäcken så hade jag kvar Mustachkampen skäggkitet från Beardshop från när jag hade fotat det så jag började skratta högt och varpå Klas tittade fram ur badrummet och trodde ja blivit galen. Det har nu gått halvvägs in i Movember månad och som ni vet så går alla pengar till ett otroligt bra ändamål, så gå in och KÖP, KÖP KÖP OCH KÖP!!! Allt går åt, du kan alltid ge det till en skäggig vän till jul, påsk, midsommar och födelsedagar så tveka inte!

Tack Beardshop för ni är med och gör en skillnad. Produkterna i var helt FANTASTISKA!!!

IMG_3499

Skäggoljan var en fröjd utan dess like, den är mjuk, mysig, luktade fräsch citrus i en lagom mängd, borsten var en kanon storlek som nu följer med vart jag än går i bröstfickan i jackan samt vaxet var extremt enkelt att jobba ut, jag kunde gå på konferensen tack vara de produkterna utan att låta skägget peka åt alla håll och kanter. En fröjd att ett så enkelt och smidigt kit med produkter av den kaliber så enkelt kan följa med utan att man behöver ha med sig en stor necessär.

Detta är produkter som alltid ska packas med, helt klart!

betyg4plus[1]

Kategorier:Blandat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s