Recensioner

Brazils Moustache Wax!

Brazils Moustache Wax!

IMG_5408Ett svensk tillverkat mustaschvax som man kommer långt med kan jag säga. Kostar 119:- i Bearshop, då går 10 kr till prostatacancerforskning. Den ingår också i Mustaschkampen-mustaschkit som jag verkligen måste rekommendera. Allt man behöver till sin mustasch och om du köper den skänker Beardshop 125:- till prostatacancerforskning.

IMG_5418Har verkligen hittat ett mustaschvax som funkar på min mustasch. Ganska hårt vax så den måste man mjuka upp innan man använder. Jag brukar ha den i byxfickan för att den ska bli lättare att hantera. Annars går det såklart bra att använda en hårtork.

Den har en svag doft av citron och bivax som försvinner ganska snabbt. Så man slipper starka dofter.

Den enda nackdelen är burken. Den har inget skruvlock, inte hela världen dock. Den rymmer 24ml vax och har en ganska tilltalande etikett.

Som jag skrev innan är detta mustaschvax tillverkad i Sverige vilket gör det roligt. Och vaxet har endast tre ingredienser vilket är imponerande. Dom har och skäggoljor i sitt utbud bl.a. en med humle i. Alla vet ju att skägg och öl går hand i hand. Den måste man ju testa.

Betyg:

betyg4plus[1]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s