Insamling

Skäggkit

Vad är skäggkit? http://beardshop.se/mustaschkampen-skaggkit.html    Kort och gott så är detta kit grymt, du får alla hjälpmedel du behöver för att hålla skägget snyggt och friskt samtidigt som 150 kronor skänks till Prostatacancer forskningen.

Vad innehåller Skäggkitet? Först och främst en grym skäägolja Recipe for men Beard Elixir (25 ml). Frisk härlig doft och funkar ruskigt bra i skägget, mjukar upp under hela dagen och ger skägget en härlig lyster. Fungerar extremt bra ihop med The Bearded Man Company Beard Balm  Sicilian Lemon(30 g), hjälper till att forma skägget, en blanding mellanIMG_0505 skäggolja och mustacshvax då den även innehåller, förutom oljor, även bivax för att ge lite stadga åt skägget. Stern Moustache Wax (8 ml), detta mustasch vax kommer i en liten brun tub, väldigt bra vax för att hålla mustaschen i schakt, men inget du stylar med då den ger väldigt dålig stadga.  Hermod Travel Beard Brush liten men jäkligt bra skäggborste med 100% vildsvinshår som är utmärkt till att borsta igenom skägget med för att fördela oljan genom skägget. Bortsett från detta får du även en sax i rostfritt stål som hjälper dig att trimma till skägg och mustasch, liten å kompakt, perfekt som grooming sax! En vaxpicker för att ta upp vax med om du har vax i burk och givetvis Den Blå Mustaschen för att kunna bära på din jacka/tröjja och visa upp att du stödjer forskningen för prostatacancer:)betyg5

 
Fem av fem möjliga ger jag detta kit. produkter av hög kvalité samtidigt som du bidrar till Prostatacancer forskningen:) grymt paket åt dig själv eller som present!

Till Next Time, Keep that Beard Growing!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s