Recensioner

Mitt första mustaschvax-test ever.

The Bearded Man co ”Styling wax race day”

IMG_5331

En snygg och stilren liten 15ml burk. Kostar 99kr och nu skänker Beardshop 5kr Prostatacancerförbundet om man köper denna produkt.

Det är ett mjukt vax så den är otroligt lättarbetad. Man behöver typ inte värma upp den innan utan det är bara använda picken och applicera. Men eftersom det är ett mjukt vax så passar denna mer till en valrossmustasch eller Magnus P.I-stache skulle jag säga. Passade inte så bra till min mustasch tyvärr. Den sloknade ganska snabbt tyvärr och jag fick inte någon styrsel på den.

Och doften, hmmm. Ja, vad ska jag säga där. Absolut inget för mig. En sötsliskigvaniljsockervadds-lukt som aldrig försvann. Allt luktade sötsliskigvaniljsockervadd, vet inte vilket jag föredrar, sur mjölk(se tidigare blogginlägg) eller denna doft. Men det är tydligen något dom kör på, dom har andra dofter som t.ex tobak, mossa, svart kaffe och läder. Eller varför inte ett nyklippt gräsluktande vax nu till vinter. Kanske man blir lite gladare och tänker på sommaren. Men Race day var inget för mig iaf.

Ett plus är att dom använder 100% naturliga essentiella oljor och är fritt ifrån syntetiska tillsatser.

Betyg:

movember crew recenserar produkter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s