Recensioner

Big Red Moustache Wax

Min första reaktion när jag såg denna burk va verkligen, oj vad är det här? Vana trogen så är de flesta mustaschvaxburkar små runda men här kom något helt annat. Big Reds mustaschvax kommer i en avlång plåtburk innehållandes generösa 1 oz (nästan 30 ml) mustaschvax. Burk och burk, jag skulle nog mer vilja kalla det en ask! Asken har verkligen en form som gör den lätt och smidig att ta med sig då den inte är så tjock.

2015-11-09 05.20.28

Big Red Moustache Wax – Noble

Doften på vaxet, Noble, spred sig snabbt när man låter locket enkelt glida åt sidan och vad innebär doften nobel då? Grapefrukt, mandarin och bergamott står det på den lilla lådan. en ordentlig citrusfest alltså. Jag tycker mig känna en svag doft av nejlika också och får lite känslan av apelsiner med nejlikor i som används som dekorationer till jul.

Vaxet i sig är mjukt och lätt att ha att göra med (det påminner näsan om Captain Fawcett:s vax i konsistensen). Det är otroligt lätt att få ut vaxet och jag behöver inte använda mig av någon ”picker” utan vaxet kommer med lätthet ut ur asken. Formen på asken tror jag kommer underlätta betydligt för att se till att få ut allt vax ur burken. Jag kan uppleva viss grynighet när man värmer upp fingret mellan fingrarna, men det är inget som hindrar appliceringen. Vaxet blir lätt uppvärmt och blir otroligt lättjobbat in i mustaschen.

2015-11-09 05.20.50

Resultatet blir en matt naturell mustasch med en hållbarheten imponerar mig de första gångerna jag använder detta vax. Det är inte vaxet för dig som vill få till den bästa tvisten och knorren i änden på mustaschen utan lämnar en naturlig vibe över sig vilket passar mig utmärkt!

2015-11-08 12.42.26

Detta vax kommer jag se till att alltid ha i min samling hemma, Ett oerhört kompetent vax som håller en heldag och ger mig precis den look jag vill åt! Betyget kan inte bli annat än:

IMG_0370

Kategorier:Recensioner

Märkt som:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s