Blandat

Ännu ett år av visdom

image1

Och där faller ännu ett år sönder till små minnen.

Japp, i går var det då alltså min födelsedag. Nej, jag fick faktiskt inga mustaschprylar alls vilket man kanske hade kunnat förvänta sig men å andra sidan är väl de flesta väl medvetna om att det kommer att regna produkter över mig any day now. Och ja, jag inväntar fortfarande min leverans av mustaschkit så det är som bekant lite tomt i testhyllan just för tillfället. Tills vidare får jag hålla till godo med en PWO och en whisky som jag fick. En härlig killer combo det där. Tack för den, du vet vem du är. Natten firades annars i goda vänners lag med utsökt mat och formidabelt dricka på stan. En schysst skjorta som jag kollat på länge och en spännande Shiraz erhöll jag också dagen till ära. En nackdel med att fylla år i november i Götet är annars att det nästan alltid regnar. Å andra sidan får man stoltsera med mustasch på krogen så det jämnar väl ut sig.

Jag har även ett gudbarn som fyller år samma dag så det skall mycket till att jag missar just den födelsedagen. Lite skämt, lite allvar för jag är annars rätt kass på det där. Kanske mest eftersom jag inte tycker att det är överdrivet viktigt med födelsedagar. Det finns annat att lägga krut på känner jag. Nu förstår jag givetvis att det är en helt annan grej för ett barn. Då är det årets näst viktigaste dag, efter julafton men för mig? Nja. Visst, när jag får det finaste gratulationskortet någonsin så blir jag så klart lycklig ända in i själen. Det är ju det här med att göra något unikt. Att lägga tid och energi på att skapa något från hjärtat. En upplevelse. Det kan jag njuta av tills himlen faller ner och krossar oss. Annars är det mest utbyte av pengar.

Annars går Movember sakta men säkert framåt. Jag rakar mig varje dag nu för att framhäva mustaschen så mycket som möjligt. Jag skulle dock vilja ha de där grejerna snart så att jag kan börja testa lite och skriva recensioner men de dyker säkert upp under dagen.

Nu skall jag avsluta helgen genom att roa mig med att installera min nya Apple TV och kliva ännu ett steg längre in i framtiden. Det där är en av mina absolut bästa prylar jag har i hemmet och nu har det äntligen kommit en ny version. Latheten når helt nya höjder när jag kan parkera mitt arsle i soffan och snacka med min fjärrkontroll för att få den att spela upp allt jag vill se. Det kan tyckas sjukt onödigt men ser man så mycket film och TV som jag gör är det magiskt, i alla fall på pappret.

Ha de gott vänner och som alltid, glöm inte att ditt bidrag räddar liv. Stöd kampen på beardshop.se och följ mig och alla mina kollegor på diverse sociala medier. Tillsammans krigar vi mot den bedrägliga farsoten prostatacancer och tillsammans är vi starka!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s