Blandat

Söndagströtthet med en känsla av glädje!

Mustaschkampen på NK

Söndagar brukar ju kännas rätt jobbiga för det mest. Helgen är snart över, måndag och en ny jobbvecka börjar närma sig. Jag gillar visserligen att jobba, så söndagar är inte allt för jobbiga i vanliga fall. Idag känner jag mig dock lite tröttare än vanligt.

Fredag eftermiddag/kväll, och igår lördag spenderade vi på NK i Stockholm, för att promota skägg- och mustaschkiten som säljs till förmån för Prostatacancerförbundet. Det var en rolig och ny upplevelse att röra sig runt i varushuset, locka in skäggiga, och oskäggiga människor till Manlig Depå där vi höll till.

Kiten stod (och står) uppradade på hyllorna, tillsammans med en del tester. En barberare var på plats och trimmade skägg och mustascher för välgörenhet. På fredagen var det Max från Stucklife som var på plats, och igår körde Ben från Maclaren Barbers ett pass.

Barberarstolen var full nästintill hela tiden, och vissa stunder bildades det även kö för att få en trimning. Jättekul och fantastiskt roligt. Utöver det så gick jag, Sam, Talha, Fredrik, Hussein, Moe, Hamza och Benji runt och visade uppp kiten för besökare på varuhuset. Många var intresserade och fortsatte vidare till Manlig Depå för att kolla in kiten närmare.

Efter ett pass på 8 timmar så pulserade fötterna och kroppen skrek efter vila. Det blev många timmar, men det var det värt, att kunna ställa upp och göra något som i slutändan kommer hjälpa forskningen framåt var det som sporrade oss.

Vi hade riktigt kul och skulle lätt kunna göra det igen.

Om ni missade oss på plats så kommer NK fortsätta sälja kiten på Manlig Depå, samt att de finns på Beardshop.se såklart. Ta chansen att göra något bra, och för att främja Prostatacancerforskningen. Det behövs!

Kategorier:Blandat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s