Mustascher

Vilken vecka det har varit.

  
Jag har inte bloggat på ett tag tyvärr. Det har varit en fullproppad vecka kan man säga. Var på bio i tisdags och såg ”Spectre”(Tyvärr inga snygga mustascher, tyckte jag såg nått skägg någon scen men inget jag kan skriva hem om). I onsdags så repade vi (där fanns ett snyggt bockskägg på trummisen iaf). Och i torsdags hade vi en matlagningskväll med kontoret, (mannen med den snygga mustaschen vann första pris för bästa pizza med sitt team. Det fanns ett snyggt skägg där också som tyvärr inte vann något förutom att ha det snyggaste skägget där. Iofs det enda skägget där då resten var kvinnor. Men han har ett snyggt skägg iaf.) Sen igår var jag på fotomässan/matmässan i Älvsjö.(Där såg jag faktiskt en hel del snygga mustascher och skägg)

Jag var där med min polare Fredrik på prisutdelningen för Stockholms Fotomaraton. Han vann 2 priser för bästa bild i två teman. Ni som inte vet vad Stockholms fotomaraton är så går den ut på att fota 24 bilder under 24h, 1bild per timme i olika teman. Var fjärde timme ska man vara på en station där man får sina nästa foto-teman. Det jobbigaste är att vara kreativ hela tiden, men det är en otroligt rolig utmaning.
  
Förutom att han är en jävligt bra vän och en grym fotograf så har Fredrik ett mäktigt skägg. Så jag tänkte åka över till honom inom snar framtid och prata skägg. Och se vad hans historia bakom skägget är.
Imorgon tänkte jag blogga om min mustasch och ge lite tips på hur man håller ordning på den. Dessutom så har jag fotat min mustasch varje morgon när jag vaknat sen 1 movember. Det är inte alltid så roligt att ha en mustasch får man väl säga. Men sen skriver jag såklart om varför det är så roligt att ha en mustasch och vad man kan ha den till, förutom att vara jävligt stilig.

Sen vill jag passa på att skriva om Bearshop. Dom skänker under november, förlåt movember, pengar till Movember och prostatacancerforskning. 

Så om du har ett skägg eller mustasch, eller håller på att odla, kanske har en pojkvän som har en, så är detta en grymt bra julklapp att ge bort eller köpa till sig själv. Eller varför inte en farsdagspresent. Så gå in på Bearshop. Valören på symbolen visar hur mycket som går till forskning. Dom har ett skägg och mustaschkit som är packat med bra saker till din mustasch eller ditt skägg.

mustaschkampen-kit
//Spidey

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s