Blandat

Vapenvård och skäggolja från the Bearded Man Company

kit
I Tisdags anlände ett litet trevligt testkit från Karin på beardshop.se / grooming.se, stort tack Karin!

Det var en massa goodies i kittet men jag ska fokusera på skäggoljorna från Bearded Man Company. Jag använder skäggolja nästintill dagligen men har aldrig provat oljan från Bearded Man Co. så det ska bli spännande att se hur jag trivs med produkten.

Jag tror egentligen att kittet skulle anlänt lite tidigare men här ute på landet får vi post med mjölkbilen en gång i veckan och internet levereras via taggtråd. Nja, riktigt så illa är det inte men nära nog för att undanförklara varför jag inte bloggat om paketet som var startskottet till de produkttester som jag är hedrad att få göra denna Movember-månad.

När jag satte mig ner i går kväll för att göra rent en bössa kom jag att tänka på det här med dofter. Har ni tänkt på hur en doft kan ta er med till annan plats och en annan tid och att denna upplevelse faktiskt kan vara väldigt stark.

För mig finns det några dofter som är väldigt speciella och som legat mig varmt om hjärtat så länge jag kan minnas och nu pratar vi om krutrök, vapenregöring, läder och tjärat trä, dessa de manligaste av manliga dofter;)

Jag fick 5 olika dofter att testa på från Bearded man Company och dessa är bara några av de 24 testflaskorna som ingår i testförpackningen som man kan köpa på beardshop.se eller grooming.se, en perfekt lösning för den som är nyfiken på vilka dofter som passar just dig, en del av priset skänks dessutom till prostatacancerforskning.

De dofter jag fått att testa är Fresh cut grass, Oak barrel, Sicilian Lemon, Bay rum
och Leather. Jag kunde inte hejda sig så naturligtvis stoppade jag näsan i alla flaskor och luktade på alla varianter på en gång varpå luktsinnet blev totalförvirrat av detta fantastiska doftinferno.

beard-oils

Nu har jag lugnat mig och tänker metodiskt prova en ny olja varje dag för att se hur jag trivs med dem, men jag kan redan nu avslöja att spontant föll jag för New Cut Grass och Leather.

En fundering som slår mig är, kan jag framtiden kanske se fram mot en ”Hillbilly Edition” av dofter från the Bearded Man Co, med dofter som Gunsmoke, Black Powder, Gun Oil och Tarred wood?

Jag återkommer med en recention av Skäggoljan och de olika dofterna när jag fått tid att umgås med dem och känna in hur jag verkligen trivs med dem.

Slutligen vill jag utrycka en allmän besvikelse, jag har inte sett en enda blå mustasch under veckan förutom mina egna… skärpning folks!!!!! Nästa vecka vill jag se Blå mustascher på mina vänner och annat löst folk på jobbet, jag vill se dem på mina polare på facebook, visa att ni bryr er för fan!

Jag får be att önska er alla en fantastisk Fredagskväll, glöm inte bort Mustaschkampen även minsta bidrag hjälper till att rädda liv.

Over and out

Kategorier:Blandat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s