Blandat

Saker i skägg

11250208_10153642310786125_7793554362310102619_n

Nej, det är inte mitt skägg som plötsligt växt ut till en skog över en natt. Veckans skäggtips tillhör min gode vän och kämpe Marcus. Han räddar inte bara liv i sitt yrke som brandman, han går även all-in på Movember och drar verkligen sitt strå till stacken i kampen mot prostatacancer. Idén är enkel men genialisk. Saker i skägg är precis som det låter, saker i skägg.

Genom sitt Instagramkonto mb77tyson låter han följare få komma med egna förslag på vad som kan tänkas passa i Mackans ståtliga skägg. Än så länge har vi fått se allt från ostrulle i skägg till trafikskyltar i skägg.

Det är härligt att se hur uppfinningsrikedomen och engagemanget inte verkar ha några som helst begränsningar under Movember.

Det är kul och det är för en god sak så det är väl egentligen inget att snacka om. Det är bara att gå in och följa denna fina medmänniska och givetvis passa på att önska saker i skägg. Själv har jag önskat gummianka, julgranskula och kardanaxel.

 

 

Kategorier:Blandat

Märkt som:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s