Blandat

Något skakad, rejält upprörd

MC

Jag är ju en av få, kanske till och med den enda i årets upplaga av Movember Crew som varken har skägg eller mustasch från början och tvingas därmed gå i väntans tider. Det är inte utan att det är lite frustrerande när man ser alla utsökta exemplar av ansiktsbehåring som mina grymma testpilotskollegor redan nu kan stoltsera med och därmed även ha möjligheten att testa allsköns härliga grejer i takt med att det dimper ner leveranser i våra brevlådor. Men tålamod är som bekant en dygd och jag vet att även min tid kommer. En vacker dag är jag också där men just nu är det inte mycket att hänga i granen så jag får hålla liv i bloggen med lite annat smått och gott.

Idag har jag i alla fall shavette-rakat mig och ett embryo till mustasch börjar sakta ta form. Inom kort kommer också den första stora leveransen av testprylar och enligt uppgift kommer det att bjudas på mycket spännande i år. Jag kommer även att ge mig på ett projekt att färga mustaschen lite längre fram. Ett grepp jag aldrig tidigare provat på så det skall bli högst intressant.

Annars flyter dagarna på. I yrkeslivet varvar jag IT-lösningar med pressvisningar för bioaktuella filmer. I veckan har jag uthärdat både Bradley Cooper som arg kock i Bränd och Robert Gustavsson och Helena Bergström i det som möjligen blir spiken i kistan för svensk julfilm, En Underbar Jävla Jul. Undvik båda i den mån ni kan är mitt snabba tips. Tanken var också att jag skulle se nya Bondrullen men av olika anledningar sket det sig i sista stund. Därmed är jag för dagen något skakad, dock inte upprörd. Det går fler tåg och det finns som bekant betydligt större problem i världen att oroa sig för. Jag läste att 9 000 män får prostatacancer varje år och att 80 procent av landets 80-åringar har diagnosen. Det gör mig däremot både skakad och rejält upprörd.

I onsdags blev jag i alla fall quizmästare när vårt lag sopade banan med konkurrensen och kammade hem 800 pix i baren. En kul detalj i den händelsen var att Movember uppmärksammades i quizet och förhoppningsvis fick därmed ännu några, ännu ej insatta upp ögonen för rörelsen. Vi är överallt och vi gör skillnad! ❤

image1-2

Jag hoppas att ni stöder kampen och köper våra specialkit för både mustasch och skäggBeardshop.se. Upp till 150 kronor går direkt till Prostatacancerförbundet för varje sålt kit så tipsa varenda släkting och bekant. Sprid ordet på gator och torg. Från Pite till Ystad så skall jag se till att göra mitt här i Göteborg.

Nu skall jag träda in i helgläge och avnjuta en iskall pinne Yamasaki och glo på höstens bästa TV-serie Mr. Robot. Se till att följa den om du inte redan är torsk.

Må väl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s