Blandat

Inleverans

Igår så kom då det efterlängtade sms:et. ”Varor från Grooming AB hämtas på…” När kvällen började krypa fram och dottern äntligen sov var det dags att öppna, det är helt klart i klass med självaste julafton att få se vad det är som ska testas denna Movember. Mitt paket innehöll följande:2015-11-05 21.49.46

Sist men inte minst, Mustaschekampens skäggkit

Det var verkligen en skön blandning av produkter, både sånt som är helt nytt för mig och saker jag tidigare använt. Jag har redan varit inne och testat några av grejerna och en första reaktion över väldigt positivt, mer kommer så fort jag fått lite användning av produkterna!

/A

Kategorier:Blandat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s