Mustascher

Race Day mustaschvax från T.B.M.C

I försändelsen från Beardshop.se fanns ett mustaschvax från The Bearded Man Company. (Jag gör som Andreas Fransson och förkortar till TBMC i fortsättningen.) Jag har testat ett antal vax och oljor från detta brittiska företag tidigare och jag blir alltid lika överraskad över deras dofter. 24 st olika finns det att välja mellan och det är inte de gamla vanliga parfymdofterna utan det är allt från nyslaget gräs, drivved, läder och denna… Race Day(!?) Vad tusan innebär det? Jo, det är gummidäck, motorer och skinnsäten på bilen som utgör detta potpurri. Låter det konstigt? Ja, men det doftar faktiskt riktigt gott! Det finns en söt angenäm bas i doften och de nämnda dofterna utgör toppnoterna. Jag vet inte om jag kunnat peka ut det utan facit i hand men nu när jag vet vad de strävat efter så känns det klockrent. Ett mustaschvax för bilentusiasten!

IMG_1268

Vaxet är mycket lätt att skrapa upp med baksidan av tumnageln och mjukt att applicera i mustaschen. Hållfastheten är helt ok. Jag som har ganska grova strån har dock lite svårt att få ändarna att hålla ihop helt. Det är alltid några strån som sticker iväg. Nu är jag lite extra petig med mitt vaxande så det borde inte vara något större problem för de flesta andra. Vaxet stelnar inte speciellt mycket utan förblir ganska mjukt.

IMG_1267

Eftersom doften är lite speciell så skulle jag rekommendera dig att införskaffa två eller tre andra TBMC-vax i olika dofter så du får lite variation!

Hållfastheten får betyg:movember crew recenserar produkter

Helhetsbetyget blir movember crew recenserar produkter

då jag gillar dofterna och att den är lätt att applicera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s