Insamling

Insamling

movember

Det vi gör här i Movembercrew är att blogga och informera om mäns hälsa, prostatacancer osv. Det är ett helhjärtat uppdrag för alla vi som är delaktiga. Jag kände att jag ville göra mer och att mina vänner, släkt och kollegor ska ha möjlighet att delta så startade jag en egen insamling på movember.com På hemsidan finns väldigt mycket bra läsning att ta del av för att sprida Jag satte upp ett blygsamt mål på 1000 kr och hoppas att det kan tänkas vara mer än så som kommer samlas in. Jag kommer löpande rapportera för er hur det går i min insamling, om det är så att man vill bidra så vare god!

Kategorier:Insamling

Märkt som:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s