Recensioner

Första gången för allt.

Såhär mitt i veckan har jag chansen att få umgås med en gammal vän som jag inte träffat på länge. Stockholmslivet har en tendens att få en att avstå från att umgås något som jag hatar och måste bli bättre på. Sorry alla som fått stå ut med min abstinens i perioder men vi är bara människor och ni är inte glömda, jag lovar!

På planerna stod träning, middag och film men de fick en lite tvist! 3 kilo mat senare och mitt i middagen kommer vi in på det vanliga samtalsämnet nämligen skägg och produkter. Bland skratt, fajitas och mjölk föddes en ide, Robin som novis skulle efter middagen testa sin första skäggolja! Nu har testet utförts och detta var vad jag fick som svar:

”Tjena skägget! Moe tvingade mig att testa skäggoljan Rio från The Bearded Man company. Det första jag kände var den fantastiska doften av vanilj. Jag som inte gillar att ha massa kräm och liknande produkter i mitt ansikte i vanliga fall, men med oljan så fick jag inte alls den kletiga känslan man kan få av feta krämer. Nu när oljan har sjunkit in i min hy så känner jag fortfarande en liten doft av vanilj som inte tar över. Och huden känns väldigt mjuk. Så tveka inte att testa, även om du inte har så mycket skägg som Moe”

Ett unikt inlägg kan man minst sagt säga, tack Robin för du vid hot ställer upp 😉

IMG_2889 IMG_2895

Robin gav skäggoljan Rio från The bearded man company 4 stachios.

movember crew recenserar produkter

Godnatt beardos!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s