Blandat

Bearded ⚔ Villains Sweden

Tjena folket! Jag tänkte jag skulle med detta inlägg berätta lite mer vilka vi är och vad vi gör.


Foto: Jason Mellström

Bearded ⚔ Villains startades 2014 av Fredrik Von Knox, till en början var det tänkt som en shoutout sida där han skulle posta bilder på skäggiga män, allt ifrån HQ modeller till grabben dörren bredvid. Samtidigt startade han upp ett klädmärke.
 Foto: Jessica Wikström

Men allt eftersom tiden gick så växte detta till något ännu större, ett brödrarskap började ta form.

Vi medlemmar/prospects världen över tog Bearded ⚔ Villains utanför instagram och in i det vardagliga livet. Idag finns det ett Chapter i över 80 länder med flera 1000 medlemmar som jobbar för välgörenhet i olika former, vissa Chapters mer än andra.

 Foto: Google Maps

Bearded ⚔ Villains Sweden har funnits i ca 7-8 månader och tog form efter att Bearded Villains Scandinavien lades ner, men det är en helt annan historia som jag inte kommer gå närmare inpå. Jag tog kontakt med Von Knox och bad om att få öppna upp ett Svenskt Chapter och tillsammans med John Ekeblad har jag byggt upp det det Svenska Chaptert till vad det är idag.

 Foto: okänd

Vilka är vi då och hur fungerar det?

Som jag nämnt innan så är vi det Svenska Chaptert av Bearded ⚔ Villains, vi är ca 55 medlemmar och fler är på väg in. Vi ser oss själva som en hjälp organisation som vill förbättra samhället vi lever i och världen, vi jobbar alltså med välgörenhet och alla människors lika värde. Vi är även ett gäng skäggiga grabbar som gillar att ha kul tillsammans.

 Foto: Jason Mellström

För att kunna gå med oss så krävs det lite saker, först och främst skägg, sen så behövs det en digital prospect patch som man får av @beardedvillains på instagram, men bara för att du får en prospect patch gör det dig inte till en #SwedishVillain utan vi ställer krav. Det krävs engagemang, att man har samma värderingar och viljan att hjälpa andra men även aktivitet. Så processen att bli en medlem av det Svenska Chaptert är lite krångligt och hårt men så vill vi ha det, för där kan vi sålla bort såna som inte har samma engagemang som vi har.

Just nu hjälper vi Beardshope & Ratemybeard med att promota #mustaschkampen2015 och mäns hälsa åt Prostatacancerförbundet så under hela November eller movember så kommer vi jobba stenhårt med detta.

 Foto: Jessica Wikström

I December börjar vi ett nytt projekt som vi redan smygstartat med, men följer ni oss på Instagram, Facebook eller kollar in vår hemsida www.beardedvillainssweden.se så kommer ni hålla er uppdaterade.

Tills vi hörs/ses igen, ta han om er och kärlek till er alla ❤️🎩〰👌🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s