Blandat

Working mode

2015-11-02 09.41.25

Sitter på jobbet och väntar på att saker och ting ska ta fart. Intressant med Movember på min arbetsplats är att de flesta killar lägger till med skägg, även om de inte har det för jämnan. Det är inte jätte skönt att vara nyrakad och sen ge sig ut på en brevbärarrunda under hösten eller vintern. Det är alltid lika intressant att se vilka som har modet att låta skägget sitta kvar efter vintern.

Igår hittade jag första omgången produkter som ska testas detta år, har använt samtliga tidigare men denna gång ska de få gå under testluppen så får vi se vad det kan innebära. Jag testade The Bearded Man Company förra året, får vi se om jag har ändrat uppfattning detta år.

wpid-wp-1446543257844.jpg

/A

Kategorier:Blandat

Märkt som:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s