Recensioner

Big Red är det jag?

Igår kom ett litet mumsigt paket nerfarande i brevlådan från Beardshop, det är lika kul varje gång! Det är kul att man är som ett litet barn varje gång man får paket, likdant på julafton då är jag nog det största barnet.

Jag kommer inte avslöja vad som fanns med i paketet utan det kommer ni att få se om ni följer mig under denna resa.

Jag har testat BIG Reds olja: Noble, man kan tro att dom tagit namnet efter mig, jag är stor och har rött skägg. Men är BIG RED‘s olja något för mig?


Jag vaknar varje morgon (ja vilka gör inte det?) och gör mina vanliga morgonrutiner, sen brukar jag tvätta skägget, föna vid speciella tillfällen. Sen brukar jag olja in skägget ordentligt brukar använda mig av ca 15 droppar då blir lite kvar till håret på huvudet också (det lilla jag har kvar).

Med testflaskan från BIG RED är det svårt och veta exakt hur mycket man får i handen men jag tog ca halva (1ml) och det kändes som den mängd jag brukar ta. I vanliga fall brukar det vara svårt att få ut oljan ur dessa testflaskor men det gick ovanligt lätt med denna. Citrus är inte min favorit doft och det var den doften som övertog, kanske en mer julcitrus än den mer traditionella citrusen men för er som gillar citrus är nog detta en olja för er.

Konsistensen är inte så tjock som jag hade velat utan rättså vattning, doften är rätt svag, luktar i början men avtar relativt snabbt. känslan av att ha ett glänsande väloljat skägg försvinner även det efter ett tag, vet inte om det är inbillning men tycker att skägget känns en aning torrare/strävare än vad mitt skägg brukar göra efter att effekterna från oljan försvinner.

Flaskan i sig 2ml räcker till ca 2ggr när du har tjockt skägg och i min längd och kostar 29kr vilket jag tycker är lite väl dyrt. Så tyvärr är inte detta någon favorit hos mig men smaken är som baken, två delad och tur är väl det. 🙂


Betyg:

Kategorier:Recensioner

Märkt som:, , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s