Recensioner

Take one, ACTION!

I vardagshetsen med måsten och andra onödigheter så blir det att jag fixar skägget på morgonen med olja, och vax sedan ut i stora vida världen. Känner jag att det torkar ut och jag behöver tillföra något då sträcker jag mig oftast efter min olja som jag har ståendes på skrivbordet, idag hade jag dock med mig en liten teaser, en tunn flaska med en stor etikett på, det stod Big Red Beard Oil – Factory. Som i en action film sträckte jag mig efter flaskan och strosade in på toaletten, efter känt av lukterna på toaletten hittade jag en luktfri sådan, man vill ju inte ha en massa andra odörer som gör detta orättvist.

IMG_2877

Jag tvättade händerna två gånger och fuktade skägget lite lätt, och öppnade denna lilla flaska. Oron att tappa den var nära ett fåtal gånger men efter fått ner ett par droppar i handen så va det bara att gnugga in och sedan borsta ut. Skägget glänste lite lätt och jag gick ut nöjd. Vid skrivbordet skrev jag ner några nyckelord som skulle få mig att minnas vad det var jag doftade. Detta för att inte döma ut oljan direkt när man applicerar den då den kan upplevas lite stark.

Detta var vad som kom med efter 1 min, ca 15 min och 30 min av att oljan fick sitta i:

Lätt i konsistens, oljan är blandad med lite för mycket vatten för min smak. Luktade lite väl stickigt i början och helt klart en stark arom av Bergamot som efter ca 15 min avtar i en lätt doft av ceder som satt i ett tag. Fördelen var att det var lätt att applicera och inte så mycket fastnade kvar i handflatorna samt enkel att tvätta ur det som satt kvar. Det tog även inte så lång tid innan jag kände att oljan hade avtagit, mjuknaden försvunnit men ceder doften den satt kvar.

På grund av dessa faktorer hamnade egentligen inte denna doft eller olja så högt upp på min lista, sorry Big Red men fördelen är att vi alla har olika skägg, kanske funkar den bättre på ditt skägg.

movember crew recenserar produkter

Kategorier:Recensioner

Märkt som:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s