Mustascher

Mustaschkit, skäggvård av katten Psyke och Instragramtävling

 

Idag fick jag produkterna som jag ska testa idag. Ser fram emot att testa mustaschvaxet imorgon. Jag hoppas den håller måttet. Jag har aldrig använt skäggolja så det ska bli spännande. Har ju en liten plätt under läppen. Men jag måste först rådfråga en person här i familjen. Min personliga kattbarberare Psyke. 

  
Det är faktiskt han som sköter om mitt skägg. Varje kväll när vi ska lägga hos så fixar han till den så den ska hålla hela natten. Och han brukar ha saker att säga till om när jag ska iväg ut på stan. Jag brukar låta skägget vara så som han vill ha det tills jag kommer ut och då fixa jag till den i hissen på väg ner. Jag vill ju inte såra hans känslor. 

Och jag har lovat honom att han ska få fixa min skäggfrilla i Mustaschkampens Instagram tävling. Vette fan hur det kommer se ut men jag får lita på honom. Så va med i den ni också, ni som har skägg/mustasch. För att delta så taggar du #mustaschkampen, @beardshopse, @ratemybeardse på Instagrambilden. Det är ett samarbete med beardshop.se och ratemybeard.se. Och om ni kommer hit så fixar Psyke säkert erat skägg/mustasch mot att få lite tonfisk.
/Spidey och Psyke

Kategorier:Mustascher

Märkt som:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s