Mustascher

Handlebar Hellions

Att bära skägg och mustasch och därmed ingå i någon form av nätverk eller klubb är lite av en subkultur. Det finns många män med ”skägg och mustasch” där ute – i alla åldrar. Du ser dem köra lastbil, vid frysdisken på ICA, ute och gå med hunden. Men sen finns det dom som verkligen har ”SKÄGG och/eller MUSTASCH”! Du känner igen dem direkt. Det är dom som tagit det hela ett par snäpp längre. Vaxade mustascher och/eller långa skägg. Ansiktshår utöver det vanliga. Det kan vara skäggiga grabbar i Bearded Villains eller medlemmar i United Beards of Sweden (en grupp på Facebook.) Själv är jag medlem i två exklusiva föreningar; Svenska Mustaschklubben samt The Handlebar Club i Storbritannien.

Handlebar_clubsweden

Här får man endast vara med om man har en uppåtsträvande mustasch som mäter minst 12 cm mellan spetsarna. Man måste även vara en gentleman och uppföra sig städat och snyggt. Jag är även medlem i en mycket trevlig Facebookgrupp som heter Handlebar Hellions. Handlebar mustaschen är huvudämnet men även skägg är välkomna som medlemmar. Där har jag lärt känna många roliga människor och fått mängder av tips och inspiration. Jag bad mina vänner att dela med sig av bilder på sig själva till detta blogginlägg. Kanske det kan inspirera dig på din resa mot den perfekta mustaschen?

Jay Thomas Bill Trudell Eddie Kimmerling Eric Choat Florian Dumpelmann Gary Weddell Jeff Bittner Justin Bickers Murray Spratt Phil Allen Jones

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s