Blandat

De Små sakerna i livet

Måndagen kommer alla veckor tyvärr och den är lika jobbig att tackla som veckan innan. Vaknar upp genomförkyld och massiv huvudvärk, men lyckas efter om och men ta mig upp ur sängen och åka till bygget. När man kommit igång och jobbat så börjar man piggna till, det flyter på och vi får mycket gjort. Kvart i fyra försvinner all ork och motivation ur kroppen, man städar och plockar iordning på det sista innan man tillslut får åka hem. Genom trött anländer IMG_0476 (1)man hemma efter denna helvetiska måndag och hittar ett paket adresserat från beardshop, testprodukterna har anlänt. Humöret skjuter i höjden, ivrigt sliter jag upp paketet och börjar snabbt öpnna upp alla oljor och balm, luktar, känner och jämför genast med tidigare produkter, måndagen är räddad!

Jag har en rolig vecka framför mig med produktester av både oljor och beardbalm. Det jag kommer testa under veckan är Damn good Soap Company Beard Balm, fem olika skäggoljor från The Bearded Man Company i dofterna Bergamot, Tobacco, Steel, Leather och Oak Barrel och sist men inte minst  en skäggolja från Big Red. Kommer försöka få upp recension redan under helgen på dessa oljor och balm:)

Alla har vi motgångar och dagar som är jobbiga, många gånger behövs det inte mycket till för att humöret genast ska ändras till det bättre. För mig var det idag att komma hem och se dessa oljor, helt plötsligt har jag något att byta fokus till. Det är just de har sakerna man bör ta vara på, kan var allt från att någon håller upp dörren åt dig när du kommer fullastad med matkassar eller en oväntad rabatt i någon butik du besöker regelbundet. Ta vara på livets alla guldkorn och skapa möjligheter för dig och andra runt om dig att få må bra.

Tills vi hörs igen ha det grymt and Let That Beard Grow:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s