Blandat

Bättre sent än aldrig…

Fint folk kommer alltid sent brukar det heta, så får köra på fint folk bloggar lite senare. Skämt åt sido, hade fruktansvärt mycket att göra igår. Började dagen med att åka till IKEA och inhandla allt som min sambo hade sagt åt mig sen var det full rulle hela dagen. Tänkte bara presentera mig lite kort;


Mitt namn är då Jimmy, 31år gammal! AIK:are. Bor tillsammans med min sambo Jenny och min underbara son Liam som fyller 1 år nästa söndag, man kan nog tacka min son att jag är en skäggig Karl idag, men det är en helt annan historia som jag kanske berättar om under denna månad som jag kommer blogga för #movembercrew. Jag är även Kapten för det Svenska Chaptert av Bearded ⚔ Villains (Ja vi som blev misstagna för ISIS) kommer skriva senare om vilka vi är och vad vi gör.

Nu till ämnet, jag har ingen närstående som dött eller drabbats av prostatacancer men av andra cancer, det är en riktig hemsk sjukdom som tagit min mormors liv, min lillebror och även min sambos mormor. Min lillebror Jonny togs ifrån oss väldigt hastigt den 26:e Augusti i år från just cancer endast 16 år gammal, nu var det i Lukemi, men detta visar hur elak och otroligt orättvis denna fruktansvärda sjukdom är, att en liten pojke som nyss börjat sitt liv ska tas ifrån oss är orättvist och just prostatacancer är den vanligaste cancer formen och även den cancer som flest människor dör av ändå får den extremt lite uppmärksamhet!

Jag vill att prostatacancer ska uppmärksammas lika mycket som all annan cancer form, med det sagt så avskyr jag all cancer och självklart stödjer jag även andra fonder och förbund. Men som jag skrev så får prostatacancer extremt lite uppmärksamhet och det är något jag vill ändra på och även informera män om symtom och att det är viktigt att kolla upp sig redan innan man blir äldre.

Nu blev detta kanske lite långt och ett lite allvarligt inlägg, men jag ville få det sagt. Dock så lovar jag det kommer spridas även glädje och humor i mina inlägg och en och annan recention av skäggrelaterade produkter! Vi kommer få en grym månad tillsammans, så jag hoppas att ni vill följa med på min resa under denna tid.

Jag avslutar med en bild med min broder Moe som även han bloggar för #movembercrew, tycker denna bild utstrålar så mycket kärlek och värme så den får avsluta detta inlägg.

PS. Jag vill tacka Karin på @beardshop för denna chans och för allt hon gör, ska bli grymt kul! Nu kör vi!!

Kom ihåg, skägg förbrödrar, kärlek till er alla ❤️

4 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s