Mustascher

Vem är jag?


Mitt namn är Henricc Spider-Man Olof Söderström och jag är 37 år gammal. Och ja mitt namn är Spider-Man, och ja det står i mitt pass, och nej min mamma kallar mig inte för Spider-Man. Jag bor i Stockholm med min fästmö Jenny och 2 katter, Psyke och Tesla. Jag jobbar som färskvarukoordinator och produktadministratör på en restauranggrossist. Mina stora intressen är musik, film(är en riktig filmnörd)tv-spel samt spela bas och sjunga i ett band som jag är med i. Jag älskar även katter och man kan säga att jag  är en riktig crazycat-man helt enkelt.

Jag jobbar också som volontär på Stockholms Katthem. Det betyder mycket för mig att få ställa upp på dom små liven. Utöver mitt jobb på katthemmet så har jag ett fadderbarn i Mali, Afrika som heter Awa Diarra och jag är även medlem i WWF och är en tigerfadder.

Vad har jag för relation till mustasch och skägg? Jag har nästan alltid haft skägg i olika former. Senast hade jag helskägg som jag bara lät växa och växa. När jag rakade bort det så sparade jag mustaschen som hade vuxit till sig en del så nu är den ca 40cm lång från spets till spets.

Varför ville jag ställa upp för Movember Crew 2015? Prostatacancer och andra former av cancer är alltid en viktig fråga att ta upp. Många har förlorat någon eller har någon i sin närhet som har cancer eller har haft eller t.o.m.har cancer själva. Jag har förlorat 2 st vänner i cancer på kort tid. Fuck cancer. En så jävla orättvis sjukdom. Visst ska det bli roligt att få testa produkter och kanske hitta det ultimata mustaschvaxet, men jag vill hjälpa till att sprida kunskap och samla in pengar till prostatacancern. Jag och ett gäng killar samlade in 10.000 kr till cancerfonden för något år sedan, och jag kommer skriva ett blogginlägg om hela den grejen vid ett senare tillfälle.Det ska blir roligt att blogga om min mustasch och ge tips(och gärna få tips) om mustaschvård. Jag avslutar detta blogginlägg med ett citat av Patrick Swayze:

”Together we can make a world where cancer no longer means living with fear, without hope, or worse.”

//Spidey

3 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s