Blandat

November är Movember!

D1

Och där gick startskottet för Movember 2015! Det är fjärde året i rad nu som jag odlar mustasch i kampen mot prostatacancer och andra året som en del av Movember Crew och jag kommer att fortsätta så länge denna fruktansvärda farsot fortsätter att skörda liv. Jag hoppas givetvis att jag med mina regelbundna uppdateringar och produkttester även i år skall kunna samla in så mycket pengar till cancerforskningen som möjligt där delar av försäljningen via Grooming och Beardshop går direkt till arbetet. Läs mer om upplägget här. Över fem miljarder kronor har Movember samlat in world wide. Tillsammans gör vi skillnad!

Jag har figurerat som testpilot under många års tid nu där jag har haft förmånen att få testa mängder av schyssta prylar. Annars jobbar jag med IT-lösningar och som filmkritiker och krönikör på bloggen onyanserat.se, där jag och nio andra cineastelitister säger vårt hjärtas mening om film och TV. Haka gärna på!

Jag väljer även i år att starta från scratch, d.v.s. helt renrakad även om alternativet att börja med mustasch även fanns tillgängligt. För mig känns det mer äkta så här. Det var trots allt så Movember började en gång i tiden, att odla en så stabil mo som möjligt under en månads tid efter en s.k. shavedown och eftersom jag inte sitter på något episkt skägg eller kan ståta med en formidabel mustasch från början så kan jag lika gärna fimpa min sjudagars och försöka rocka en nybakad musch. Hade utgångsläget varit ett annat hade jag förmodligen övervägt alternativet.

30 november 2014

När den tjocka damen sjöng ut den sista dagen i november månad för ett år sedan så hade jag visserligen en mustasch under snoken men det var väl inget som fick varken Tom Selleck eller Pringlesmannen att trilla av stolen direkt. Men den var min och den hade ett värde. Det var en symbol för mäns hälsa och en kamp mot det orättvisa och odlingsresultatet var givetvis sekundärt när det hela skulle summeras. Det var vägen som lett fram till mustaschen som var det viktiga. Alla ni som var med och stöttade med era inköp av produkter. Alla ni som var med och spred budskapet, IRL och på sociala media. Alla vi som stod upp för en gemensam sak och drog vårt strå till stacken. Alla vi som stod där längst fram och sträckte upp ett långfinger åt döden. Nu gör vi det igen!

Movember 2015. Nu kör vi den här kampen ända in i kaklet och räddar liv! Följ mig gärna på Instagram under lindmanm.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s