Insamling

Movember har startat!

Klockan är bara några minuter över tolv och vi har officiellt gått in i Movember:) En hel månad med mustascher och skägg i fokus för att lyfta fram prostatacancer och tillsammans kunna bidra för att våra forskare ska kunna på ett effektivt sätt arbeta framåt. De flesta av oss har någon i våran närhet som drabbats av cancer, alla kan vi på något sätt bidra. HejKänns oerhört hedrande att få ta del av detta ihop med 10 andra grymma Beardsmen runt om i Sverige. Som ni säkert redan läst i min profil så är jag President för Swedish Beardsmen. Vi pratar ofta om att vi är ett enda stort ”Brödraskap” och jag vet med säkerhet att tillsammans kan vi få ihop ordentligt med pengar till forskningen, oavsett kön, skägg eller renrakat så tror jag att vi alla vill hjälpa till.

Jag är extremt taggad att få testa produkter under den här månaden och även lära känna många av er läsare och skäggmän, detta är mitt första (lite korta) inlägg som jag gör, starten på en grym månad:)       Ha det så bra så hörs vi snart igen.

Beard on!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s