Blandat

Mannen bakom Mustaschen

11329989_10153985514919126_7039476011194605374_n

Hej!

Då var det äntligen dags att kicka igång årets Movember!

Vem är då mannen bakom mustaschen? Mitt namn är Sebasthian och jag är 27 år gammal. Jag bor i en by i södra Skåne tillsammans med min sambo, dotter och våra två katter. Jag har efter några år i det militära återgått till det civila livet och arbetar nu som rörinfodrare. Mina största intressen är min mustasch, rakning, musik och tv-spel.

Jag är ordförande i Gentlemannaklubben Malmö som är en av många klubbar i Sverige. Vi alla går under Gentlemännens Skägg & Mustaschklubb .

Mustaschen började mer som en rolig grej i början av min militära tjänstgöring men blev snabbt en väldigt stor del av mig. Jag lovar att ni kommer att få se mycket mer av min mustasch under hela Movember månad. Jag kommer att testa och recensera olika produkter ifrån Beardshop och Grooming. Jag kommer även att ge tips på hur du bäst vårdar och stylar din mustasch samt hur du lättast äter utan att bära med dig resterna på överläppen.

Jag fick för några veckor sedan en förfrågan om att ställa upp i årets Movember Crew och svaret var ett självklart ja. Många av oss känner någon som har blivit frisk ifrån/eller gått bort i cancer. En sjukdom som verkar bli vanligare och vanligare. Det satsas mycket på att samla in pengar till cancerforskningen, allt ifrån rosa band till olika tv galor. Men det är väldigt sällan man hör någon prata om prostatacancer, den vanligaste cancerformen vi har. Därför tycker jag att detta är så oerhört viktigt att lyfta fram. Och jag är väldigt tacksam för att just jag får vara med och slås i kampen mot manlig ohälsa.

10368244_10154371426349126_3832683499997656456_n

Var med oss i kampen mot cancer, tillsammans blir vi starka

Instagram @a_gentleman_and_his_moustache

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s