Insamling

Jag tänker vara med och göra skillnad!

movember

Jag är stolt av att få vara en del av movember-crewet, tänk att man valde mig:)
Ser fram mot den här månaden, mitt stora mål i detta är att lära mig mer cancer, mäns hälsa och Movember och att sprida kunskapen vidare.

Jag är nybörjare på det här med att blogga och jag har insett att jag vet alldeles för lite om kampen mot prostatacancer och ska sanningen fram är och har jag varit rätt usel på att sköta mitt skägg också.

Nu är det dags förändring, under Movember ska skägget vårdas och ska jag suga åt mig och sprida så mycket kunskap som möjligt.

Det är inte mycket som krävs för att visa att du också vill göra skillnad och samtidigt bidra till kampen mot prostatacancer, det minsta du kan göra är att köpa en blå mustasch och bära den stolt, köp ett gäng så du har även om du skulle slarva bort en eller två, ju slarvigare du är ju mer pengar går till Prostatacancerförbundet, i helgen är det dessutom gratis frakt.

Med detta vill jag utmana alla att visa att ni stödjer kampen under Movember med att bära den blå mustaschen eller varför inte också anlägga en stilig mustasch eller börja spara till ett långt och ståtligt skägg.

Vi ses!

Kategorier:Insamling

Märkt som:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s