Blandat

En morgon i skäggets värld.

Det är en höstig söndagsmorgon i vårt fina Stockholm men inte vilken morgon som helst utan 1 movember. Jag ligger mest nu i sängen och blickar ut genom mitt fönster, månaden som skall hjälpa oss upplysa prostatacancer, samla pengar och förhoppningsvis höja vår kunskap kring denna sjukdom som drabbar många män i Sverige. Ser bussen åka förbi, frosten på gräset ute får man att känna de där suget att bara ta mig en långpromenad men jag ligger bra här i min säng för dagsläget, sådär 11h sömn senare. För mig är hösten en rad av färger, dofter, mustighet och mössor.

Jag började nämligen gradvis gräva i lådan med mössor, vantar och halsdukar här om veckan.
Kepsar och hattar utbyttes mot något som skall hålla skallen varm istället för se lite fränt ut. Jag är väl förbered för denna vinter med det skägg som jag lyckats spara ihop så halsdukarna får ligga kvar ett tag till.

Ja, upp kom man ju men det ser det ut som jag har lite att jobba på innan man kan ta sig någon vart..

IMG_2852

Mot min låda med testprodukter, Big red – Cederwood, Frankincense och bergamot, de låter intressant, jag som har så svårt för trä… återkommer med en recension jag lovar!

Kategorier:Blandat

Märkt som:, ,

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s