Blandat

Det beror på hur man ser på saken.

IMG_4835

Vaknar på morgonen till ett samtal av mamma som säger att jag ska komma förbi och äta frukost, hon hade nämligen bakat (mnaish)  libanesiska piroger med ost, oregano eller kött. Alltid lika gott och få smaka på mammas kärlek i maten.

Det är söndag, stockholm, visst är det trist höstväder, löven faller ner gula mot marken, det blåser kyligt, det är grått det är det ena och det andra, men å andra sidan, så är det okej, för det känns absolut bra att vara hemma idag, har lite tvätt som ska tvättas, hittade tvättid så jag passar på och tar det idag, plocka undan hemma, laga lite käk. träning och träff med min andra halva står på tur.

Jag passar på nu och läser om prostatacancer i väntan på att tvätten ska torka, och waow, vilken läsning, det är en riktigt en vidrig sjukdom som är vanligare än bröstcancer men att det inte uppmärksammas på samma sätt, så vi borde verkligen göra mer för att få mer kunskap och samla in mer pengar så att forskningen kan fortsätta framåt.

Återkommer mer om produkterna jag fick från Beardshop.se, stort tack till Karin Fahlström, Andreas Fransson och Ratemybeard.se.

Ses snart igen mvh/ Hamza

Kategorier:Blandat

Märkt som:,

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s