Insamling

Var med och bidra!

 

mustaschkampen mustaschkit skäggkit

Skägg- och Mustaschkit som räddar liv!

När du köper Mustaschkampens mustaschkit eller skäggkit bidrar du samtidigt med 125 respektive 150 kr till Prostatacancerförbundet. Kompletta startkit för att tvinna mustaschen eller odla ett snyggt skägg, med utvalda kvalitetsprodukter. Finns bland annat på Beardshop.se och Grooming.se

samla in pengar till movember

Grooming och Beardshop har vi valt ut produkter för mustasch, skägg och rakning där delar av försäljningen går direkt till Movember och prostatacancerforskningen. Produkterna är försedda med en symbol som visar hur mycket pengar per såld produkt som skänks. Hjälp oss att samla in pengar – samtidigt som du får till en riktigt stilig mustasch eller skägg!

Kategorier:Insamling

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s