Blandat

Skägg, ett ansvar oxå!!!

IMG_6867

Hej alla glada,

Jag är nog bland de mest glada personer som deltar och promotar beardshop och mustachkampen eftersom jag fyller år  denna månad och en av mina värdegrunder är just att hjälpa medmänniskor på olika sätt. Att vara med Mustachkampen 2015 och få blogga ger mig chansen och möjligheten att få lära mig mer om denna sjukdom, och att kunna föra och sprida informationen vidare.

Vem är jag?

Jag heter Hamza Elhousami och som sagt blir 31år ung den 10nov. Jag studerar andra året av fyra på Naprapathögskolan, bland det bästa jag har gjort än så länge i livet. Jobbar som svetsare lite extra för att få studentlivet att rulla. Och nu kommer det bästa av det bästa, min träning som har blivit en del av mitt liv, för mig så har jag ett motto som säger ; Hellre Friskvård Än Sjukvård. Jag själv vill tro på att om man tränar eller är aktiv motionär så ska det absolut hjälpa människor att motstå sjukdomar och ta sig igenom det enklare än om man var urform.

nu är detta

ett kort inlägg för att komma igång och bli varm i kläderna… Önskar er alla där ute kärlek, Värme och Omtanke.

Kategorier:Blandat

Märkt som:,

2 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s