Blandat

Mannen bakom skägget.

Den eviga frågan som kommer upp, vem är du egentligen utan ditt skägg Moe?
Ja vem är jag med mitt skägg du kanske undrar som nu tagit dig hit. Se mig som en skäggig superhjälte, någon som står på taket och blickar ut över Stockholm personen som ser dig slänga din cigarettfimp på marken eller när du står framför spegeln och sträcker dig efter rakbladet. Jag är han som dyker upp i dina tankar när du väljer att avstå från att raka dig just idag och köra ett tredagars stubb. Ja, jag är den Gode mannen i din fantasi.

Jag heter Mohammed men kallas av folket för antingen Moe samt Moesan i den digitala världen. En man på 29 höstar som föddes i ett litet land vid namnet Libanon nere vid medelhavet. Har under mitt liv bott i en hel del städer på olika kontinenter men alltid hittat tillbaka till Svea. 2012 bar sig flyttlasset upp mot huvudstaden och sedan dess har jag varit bosatt i den något stressiga, intressanta och otroligt kärleksfulla staden Stockholm.

På dagen jobbar jag som belysningskonsult och där emellan så försöker jag träna på gym samt snacka skit med mina skäggiga bröder i Beardedvillains Sweden du vet dom du läste om att de blev misstagna för ISIS i median världen runt.

Jag har fått äran att blogga för Movember Crew i sammarbete med Prostatacancerförbundet inför denna fina månad som vi har framför oss och detta var något jag inte kunde tacka nej till. I dagar där vi läser om fuckcancer och att massa människor kring oss ständigt drabbas av denna otroligt orättvisa sjukdom som kommer utan någon förvarning. Men i år valde jag att försöka vara med och sprida lite kunskap om detta.

Ta mig nu i handen och följ med på denna underbara resa.

12194148_10153708242440645_451979478_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s