Blandat

Movember is closing up

Hallå,

En av årets viktigaste månader närmar sig med stormsteg, bara 2 dagar innan vi är inne i den härliga Movember. Det ska bli oerhört spännande att se vad denna månad kan ha att erbjuda för oss här i Momevbercrew. Jag har fått äran att göra comeback i år från förra året vilket jag tycker ska bli skit kul! För min del denna månad kommer halva tiden spenderas på hemma plan och halva på lite varmare breddgrader, men jag ska se till att göra det bästa som går för att hålla det här igång. Skägget som ni ser är kvar sen förra året, jag kommer inte att ha någon ”shave down” detta år heller utan ska jobba på att finslipa den mustasch jag har för att få till den på bäst sätt.

/Anders

produkttestning mustasch

2014

2015-10-14 11.26.32

2015

Kategorier:Blandat

Märkt som:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s