Blandat

Mitt skägg och jag!

Andreas Fransson

Så, vem är jag?

Andreas Fransson - Movember CrewJag heter Andreas Fransson, jag är 32 år gammal och jobbar som annonsproducent på Sveriges största husägartidning Vi i Villa. På fritiden sysslar jag mycket med min egen hemsida, Ratemybeard.se, jag var även med och anordnade World Beard Day Sverige tillsammans med Beardshop.se. En riktigt lyckad kväll i skäggets och välgörenhetens tecken.

Jag ställer upp och bloggar för Movember Crew för att jag tycker det är otroligt viktigt att stödja forskningen kring prostatacancer, och även uppmärksamma denna sjukdom. Man säger att man ska kolla prostatan runt 45-årsåldern, men innan den åldern får man nästan ingen information alls, och jag måste erkänna att jag inte alls vet så mycket som jag kanske borde. Att lära sig tidigt om riskfaktorer, diagnoser och procedurer är en viktig del för att upptäcka sjukdomen i tid.

Samtidigt som jag får lära mig mer, sprida kunskap och stödja forskningen, så kommer jag få testa en hel del riktigt fina produkter, som jag sen kommer skriva om här. Jag är riktigt taggad och nyfiken på vad som komma skall, jag hoppas att ni också är det.

Jag vill även passa på att välkomna alla andra bloggare för Movember Crew, jag hoppas vi kan ubyta idéer, tips och erfarenheter med varandra för att göra detta ännu roligare. För det är det vi ska ha, roligt.

Detta får bli ett relativt kort inlägg och en försmak av vad som komma skall. Glöm inte att kolla in då och då för att se om något nytt har skrivits. Hoppas ni får en fin kväll!

/Andreas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s